Wydawnictwo Podatkowe
środa, 23 października 2019 r.
Dla jednostek sektora finansów publicznych
Ostatnia aktualizacja: 23.10.2019 r., godz. 12:00 Ilość wizyt z ostatnich 30 dni: 14.076 Biuro Obsługi Klienta: tel. 95 720 85 40 Formularz kontaktowy »
Terminarz dla BUDŻETÓWKI
Terminarz
dla budżetówki
październik 2019
Pn
Wt
Śr
Cz
Pt
So
Nd
40
1
2
3
4
5
6
41
7
8
9
10
11
12
13
42
14
15
16
17
18
19
20
43
21
22
23
24
25
26
27
44
28
29
30
31
Prowadzenie listy obecności zgodnie z zasadami RODO
Źródło: Gazeta Podatkowa nr 80 (1642) z dnia 07.10.2019, strona 21
W firmie pracownicy potwierdzają swoje przyjście do pracy i wyjście z niej na listach obecności. Na mocy wewnętrznego zarządzenia mogą też korzystać ze zwolnienia w (...)
Artykuł zawiera znaków: 2718
UWAGA ! Brak uprawnień do przeglądania wybranego artykułu.
Dopuszczalny zakres danych w liście obecności
Redakcja Gazety Podatkowej | 28.11.2018 r.
Zwolnienie w celach prywatnych za odpracowaniem
Gazeta Podatkowa nr 78 (1640) z dnia 30.09.2019 r., strona 7
MiniPortal - system komunikacji w zamówieniach publicznych
Gazeta Podatkowa nr 92 (1549) z dnia 15.11.2018 r., strona 18
Powierzenie a udostępnienie danych osobowych
Gazeta Podatkowa nr 4 (1566) z dnia 14.01.2019 r., strona 18
Warunki odpracowanie wyjścia prywatnego przez pracownicę w ciąży
Redakcja Gazety Podatkowej | 15.11.2018 r.
Zasiłek chorobowy, gdy pracownik w czasie choroby przebywa poza miejscem zamieszkania
Redakcja Ubezpieczeń i Prawa Pracy | 20.11.2018 r.
Forma wniosku pracownika w sprawie tzw. wyjścia prywatnego z pracy
Ubezpieczenia i Prawo Pracy nr 1 (475) z dnia 1.01.2019 r., strona 48
Odpracowanie prywatnego wyjścia z pracy
Redakcja Ubezpieczeń i Prawa Pracy | 29.10.2018 r.
Nowelizacja przepisów dotyczących wpisywania na listę ekspertów wchodzących w skład komisji egzaminacyjnych
Redakcja Zeszytów Metodycznych Rachunkowości | 20.07.2019 r.
Ewidencjonowanie wejść i wyjść w firmach i instytucjach według PUODO
Redakcja Gazety Podatkowej | 22.05.2019 r.
List minister edukacji do dyrektorów i nauczycieli
Redakcja Zeszytów Metodycznych Rachunkowości | 20.12.2018 r.
Zaświadczenie o niekaralności pracownika a RODO
Gazeta Podatkowa nr 102 (1559) z dnia 20.12.2018 r., strona 18
Płatne i niepłatne zwolnienia od pracy
Gazeta Podatkowa nr 68 (1630) z dnia 26.08.2019 r., strona 15
Nowa ustawa wprowadzająca przepisy RODO
Gazeta Podatkowa nr 101 (1558) z dnia 17.12.2018 r., strona 18
Przetwarzanie danych osobowych w placówkach oświatowych
Gazeta Podatkowa nr 73 (1635) z dnia 12.09.2019 r., strona 18
Aby uzyskać dostęp do artykułu:
SMS Premium - to usługa dostępu do pojedynczego artykułu
Kod SMS musi zostać wykorzystany w ciągu 30 dni od daty otrzymania kodu i jest ważny 48 godzin od momentu pierwszego użycia. Aby otrzymać Kod SMS dostępu do pojedynczego artykułu:
Wyślij SMS na numer 7368 o treści: SB 9728
Koszt wysłania SMS-a to 3 zł + 23% VAT (3,69 zł brutto).
Kod otrzymany w wiadomości zwrotnej należy wpisać w okno poniżej, a następnie kliknąć przycisk "zaloguj".
Brak dostępu do usługi
Korzystanie z usługi SMS Premium możliwe jest tylko po akceptacji Regulaminu.
Wpisany kod SMS jest niepoprawny.
SPRAWDŹ POPRAWNOŚĆ WPISANEGO KODU
spróbuj ponownie »
Wydawnictwo Podatkowe GOFIN
Szanowny Użytkowniku !
Prosimy o zapoznanie się z poniższymi informacjami oraz wyrażenie dobrowolnej zgody poprzez kliknięcie przycisku "Zgadzam się".
Pamiętaj, że zawsze możesz wycofać zgodę.

Serwis internetowy, z którego Pani/Pan korzysta używa plików cookies w celu:

  • zapewnienia prawidłowego działania serwisów (utrzymania sesji),

  • analizy statystyk ruchu i reklam w serwisach,

  • zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu wyświetlenia personalizowanych reklam.

Pliki cookies

Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania behawioralnego reklamy (dostosowania treści reklamy do indywidualnych potrzeb użytkownika). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do internetu oraz w Polityce prywatności i plików cookies.

Administratorzy

Administratorem Pana/Pani danych osobowych w związku z korzystaniem z serwisu internetowego i jego usług jest Wydawnictwo Podatkowe GOFIN sp. z o.o.

Administratorem danych osobowych w plikach cookies w związku z wyświetleniem analizy statystyk i wyświetlaniem spersonalizowanych reklam jest partner Wydawnictwa Podatkowego GOFIN sp. z o.o., Stroer Digital Operations sp. z o.o. (SDO). Odbiorcą informacji z plików cookies są Netsprint S.A., Google LLC oraz spółki zlecające SDO realizację kampanii reklamowej, a także podmioty badające i zliczające tę kampanię. Dane te mogą ponadto zostać udostępnione na rzecz partnerów handlowych SDO.

Jakie ma Pani/Pan prawa w stosunku do swoich danych osobowych?

Wobec swoich danych mają Pan/Pani prawo do żądania dostępu do swoich danych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych, prawo do cofnięcia zgody.

Podstawy prawne przetwarzania Pani/Pana danych osobowych

  • Niezbędność przetwarzania danych w związku z wykonaniem umowy

    Umowa w naszym przypadku oznacza akceptację regulaminu naszych usług. Jeśli zatem akceptuje Pani/Pan umowę na realizację danej usługi, to możemy przetwarzać Pani/Pana dane w zakresie niezbędnym do realizacji tej umowy.

  • Niezbędność przetwarzania danych w związku z prawnie uzasadnionym interesem administratora

    Dotyczy sytuacji, gdy przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na usprawiedliwione potrzeby administratora, tj. dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług, jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług administratora w serwisie internetowym.

  • Dobrowolna zgoda

    Aby móc wyświetlać spersonalizowane reklamy dopasowane do Pani/Pana zainteresowań, partner Wydawnictwa Podatkowego GOFIN sp. z o.o., Stroer Digital Operations sp. z o.o. musi mieć możliwość przetwarzania Pani/Pana danych. Udzielenie takiej zgody jest całkowicie dobrowolne (nie ma obowiązku jej udzielenia).

Zgoda

W związku z powyższymi wyjaśnieniami prosimy o wyrażenie dobrowolnej zgody na przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych w związku z możliwością wyświetlenia reklam dopasowanych do Pani/Pana zainteresowań poprzez kliknięcie w przycisk „Zgadzam się” lub „Nie teraz” w przypadku braku zgody.