Wydawnictwo Podatkowe
niedziela, 31 maja 2020 r.
Dla jednostek sektora finansów publicznych
Ostatnia aktualizacja: 30.05.2020 r., godz. 16:00 Ilość wizyt z ostatnich 30 dni: 5.408 Biuro Obsługi Klienta: tel. 95 720 85 40 Formularz kontaktowy » Pomoc techniczna »
Terminarz dla BUDŻETÓWKI
Terminarz
dla budżetówki
maj 2020
Pn
Wt
Śr
Cz
Pt
So
Nd
18
1
2
3
19
4
5
6
7
8
9
10
20
11
12
13
14
15
16
17
21
18
19
20
21
22
23
24
22
25
26
27
28
29
30
31
Klauzula informacyjna dla uprawnionych do korzystania z ZFŚS
Źródło: Gazeta Podatkowa nr 45 (1607) z dnia 06.06.2019, strona 18
Firma jest zobowiązana prowadzić ZFŚS. Niedługo będziemy przyjmować wnioski o "wczasy pod gruszą". Czy powinniśmy przedstawiać pracownikom klauzule informacyjne zgodne z RODO? Jaką podstawę prawną (...)
Artykuł zawiera znaków: 2827
UWAGA ! Brak uprawnień do przeglądania wybranego artykułu.
Przetwarzanie danych osobowych osób trzecich dla celów ZFŚS - wyjaśnienia UODO
Redakcja Ubezpieczeń i Prawa Pracy | 11.07.2019 r.
Przetwarzanie danych osobowych osób trzecich dla celów ZFŚS - wyjaśnienia UODO
Redakcja Ubezpieczeń i Prawa Pracy | 12.07.2019 r.
Przetwarzanie danych osobowych osób trzecich dla celów ZFŚS - wyjaśnienia UODO
Ubezpieczenia i Prawo Pracy nr 14 (488) z dnia 10.07.2019 r., strona 4
Przetwarzanie danych członków rodziny dla potrzeb ZFŚS
Gazeta Podatkowa nr 62 (1624) z dnia 5.08.2019 r., strona 7
Jak przetwarzać dane osobowe?
Dodatek do Gazety Podatkowej nr 49 (1611) z dnia 21.06.2019 r., strona 1
Rejestracja czasu pracy za pomocą danych biometrycznych - wyjaśnienie UODO
Redakcja Ubezpieczeń i Prawa Pracy | 19.05.2020 r.
Przetwarzanie danych osobowych w placówkach oświatowych
Gazeta Podatkowa nr 73 (1635) z dnia 12.09.2019 r., strona 18
Ochrona danych osobowych w postępowaniu przed organami administracji publicznej
Gazeta Podatkowa nr 76 (1638) z dnia 23.09.2019 r., strona 15
Przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb ZFŚS
Gazeta Podatkowa nr 11 (1677) z dnia 6.02.2020 r., strona 7
Stanowisko UODO w sprawie przeglądów danych osobowych dotyczących ZFŚS
Redakcja Ubezpieczeń i Prawa Pracy | 24.12.2019 r.
Informacje o osobie zastępowanej w treści umowy o pracę
Ubezpieczenia i Prawo Pracy nr 24 (498) z dnia 10.12.2019 r., strona 28
Oświadczenia członków rodziny pracownika na potrzeby ZFŚS a RODO
Gazeta Podatkowa nr 92 (1654) z dnia 18.11.2019 r., strona 18
Zasady przetwarzania danych biometrycznych w związku z zatrudnieniem
Ubezpieczenia i Prawo Pracy nr 18 (492) z dnia 10.09.2019 r., strona 61
Odpowiedzialność inspektora ochrony danych
Gazeta Podatkowa nr 68 (1630) z dnia 26.08.2019 r., strona 18
Monitoring wizyjny w zakładach pracy, szkołach, gminach i szpitalach
Dodatek do Gazety Podatkowej nr 49 (1611) z dnia 21.06.2019 r., strona 2
Aby uzyskać dostęp do artykułu:
SMS Premium - to usługa dostępu do pojedynczego artykułu
Kod SMS musi zostać wykorzystany w ciągu 30 dni od daty otrzymania kodu i jest ważny 48 godzin od momentu pierwszego użycia. Aby otrzymać Kod SMS dostępu do pojedynczego artykułu:
Wyślij SMS na numer 7368 o treści: SB 8630
Koszt wysłania SMS-a to 3 zł + 23% VAT (3,69 zł brutto).
Kod otrzymany w wiadomości zwrotnej należy wpisać w okno poniżej, a następnie kliknąć przycisk "zaloguj".
Brak dostępu do usługi
Korzystanie z usługi SMS Premium możliwe jest tylko po akceptacji Regulaminu.
Wpisany kod SMS jest niepoprawny.
SPRAWDŹ POPRAWNOŚĆ WPISANEGO KODU
spróbuj ponownie »
Wydawnictwo Podatkowe GOFIN
Szanowny Użytkowniku !
Prosimy o zapoznanie się z poniższymi informacjami oraz wyrażenie dobrowolnej zgody poprzez kliknięcie przycisku "Zgadzam się".
Pamiętaj, że zawsze możesz wycofać zgodę.

Serwis internetowy, z którego Pani/Pan korzysta używa plików cookies w celu:

  • zapewnienia prawidłowego działania serwisów (utrzymania sesji),

  • analizy statystyk ruchu i reklam w serwisach,

  • zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu wyświetlenia reklam produktów własnych.

Pliki cookies

Są to pliki instalowane w urządzeniach końcowych osób korzystających z serwisu, w celu administrowania serwisem, dostosowania treści serwisu do preferencji użytkownika, utrzymania sesji użytkownika oraz dla celów statystycznych i targetowania reklamy (dostosowania treści reklamy do indywidualnych potrzeb użytkownika). Informujemy, że istnieje możliwość określenia przez użytkownika serwisu warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu do informacji zawartych w plikach cookies za pomocą ustawień przeglądarki lub konfiguracji usługi. Szczegółowe informacje na ten temat dostępne są u producenta przeglądarki, u dostawcy usługi dostępu do internetu oraz w Polityce prywatności i plików cookies.

Administratorzy

Administratorem Pana/Pani danych osobowych w związku z korzystaniem z serwisu internetowego i jego usług jest Wydawnictwo Podatkowe GOFIN sp. z o.o. Administratorem danych osobowych w plikach cookies w związku z wyświetleniem analizy statystyk i wyświetlaniem spersonalizowanych reklam są partnerzy Wydawnictwa Podatkowego GOFIN sp. z o.o., Google Inc, Facebook Inc, Gemius S.A.

Jakie ma Pani/Pan prawa w stosunku do swoich danych osobowych?

Wobec swoich danych mają Pan/Pani prawo do żądania dostępu do swoich danych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych, prawo do cofnięcia zgody.

Podstawy prawne przetwarzania Pani/Pana danych osobowych

  • Niezbędność przetwarzania danych w związku z wykonaniem umowy

    Umowa w naszym przypadku oznacza akceptację regulaminu naszych usług. Jeśli zatem akceptuje Pani/Pan umowę na realizację danej usługi, to możemy przetwarzać Pani/Pana dane w zakresie niezbędnym do realizacji tej umowy.

  • Niezbędność przetwarzania danych w związku z prawnie uzasadnionym interesem administratora

    Dotyczy sytuacji, gdy przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na usprawiedliwione potrzeby administratora, tj. dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług, jak również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług administratora.

  • Dobrowolna zgoda

    Aby móc wyświetlać spersonalizowane reklamy dopasowane do Pani/Pana zainteresowań w związku z odwiedzaniem niniejszego serwisu internetowego partnerzy Wydawnictwa Podatkowego Gofin sp. z o.o. muszą mieć możliwość przetwarzania Pani/Pana danych. Udzielenie takiej zgody jest całkowicie dobrowolne (nie ma obowiązku jej udzielenia).

Zgoda

W związku z powyższymi wyjaśnieniami prosimy o wyrażenie dobrowolnej zgody na przetwarzanie Pani/Pana danych osobowych w związku z możliwością wyświetlenia reklam dopasowanych do Pani/Pana zainteresowań poprzez kliknięcie w przycisk „Zgadzam się” lub „Nie teraz” w przypadku braku zgody.